EETCAFE 1005

EETCAFE 1005 Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 295 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eetcafe 1005. Meer weten? Ontdek meer

24 apr 2022 om 0:02 Veel te laat en koude patat. De burgers en spareribs waren redelijk, maar geen 2 uur wachten waard.
23 apr 2022 om 20:03 De burger en spareribs waren prima, maar de patat was koud. De patat hebben we eerst nog zelf opgewarmd in de airfryer. Ook 25 minuten later bezorgd dan aangevraagd. Voor 11,50 Euro aan bezorgkosten hadden we het beter verwacht. Iig warm eten!
19 apr 2022 om 9:11 De burgers en de spare ribs waren prima, de patat en de aardappeltjes waren koud. De salade (een behoorlijke prijs) was heel minimaal, de mozzarella ontbrak. De bezorging kwam een half uur later dan volgens de planning.
18 apr 2022 om 9:21 Friet was slap en lauw. Net zo als de kip.
17 apr 2022 om 20:38 Friet was wat slap. Weinig kruidenboter bij stokbrood
6 apr 2022 om 20:29 Niet lekker en veel te duur
2 apr 2022 om 21:25 Duurde heel lang. Bezorger zei dat we niet thuis waren terwijl we dat wel waren. Komt iemand anders het brengen, gaat het in 1 keer goed. Alles koud en slof! Heel slecht
29 mrt 2022 om 17:36 Alrijd top! Favoriet ⭑ ⭑ ⭑ ⭑ ⭑ +
20 mrt 2022 om 22:25 Friet was veel te doorbakken. Bezorging duurde erg lang. Hamburgers waren wel erg lekker.
15 mrt 2022 om 12:27 Ik ben er redelijk van overtuigd dat het broodje van de burger enkele dagen oud was, niet te eten. Patat was lekker
13 mrt 2022 om 20:31 Heerlijke ribs en goeie wedges! Tot de volgende
13 mrt 2022 om 18:32 It’s bit long delivery time but spareribs is the best in town